Bize Hemen Ulaşın:

Tel: +90 216 225 8397

Mail: [email protected]

Dil Seçiniz:turkish english

Veri Cloud Web Sitesinin Sunduğu Hizmetler Nelerdir?

Kategori: Bulut Bilişim

Veri Cloud web sitesinin sunduğu hizmetler arasında dünya çapında yer alan şirketlerin tanıtımını ve satışı için danışmanlık hizmetleri vermektedir. Dolayısıyla Veri Cloud olarak salesforce danışmanlık şirketinin sunduğu hizmetler arasında yer almaktadır.

Veri Cloud şirketinin dijital satış eğitimi ve programları hakkında ihtiyacı olan kurulumu uzman mühendisler tarafından şirketin personellerine hizmet verilmektedir.

Salesforce ile yapılması gereken projeler ve analiz hakkında danışmanlık hizmeti sunmaktadır. Bu sayede müşterinin daha hızlı ve etkin şekilde büyümesini sağlamaktadır. Salesforce’ye global ve bağımsız olarak bakıldığında genel olarak oldukça verimli bir şirket olduğunu söyleyebiliriz.

Veri Cloud Salesforce Hizmetleri Nelerdir?

Veri Cloud Salesforce hizmetleri arasında müşteri odaklı platform olarak karşımıza çıkmaktadır. Salesforce uygulaması ile müşterilerin satışları daha çok artmaktadır. Bu nedenle satış gelirini katlamak için, Salesforce platformu tercih edilmektedir.

Ayrıca Salesforce 2022 dünya turları serisi bulut tabanlı uygulamalardan birisidir. Platform üzerinden kullanıcılarına maliyet arttırmadan, donanım gereksinimi olmadan kolay erişim sağlamaktadır. Ayrıca CRM ile gelir, hesaplar, müşteriler, analiz ve tahminler için satış bulutu oluşturulmasını sağlar.

Şirketlerin tamamı bulut bilişim kullanmaktadır. Çünkü şirketler bulut bilişimi veri koruma, veri analitiği, sanal masa üstü, müşteri odaklı uygulamalar, yazılım geliştirme, olağanüstü durum kurtarma, sunucu sanallaştırma gibi imkanlar sunmaktadır.

Salesforce 202 Yılı Dünya Turları

Adından da anlaşılacağı gibi, Salesforce 2022 Dünya Turları Serisi ile New York, Londra, Paris, Sidney dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanındaki büyük şehirlerde gerçekleşmektedir. Bunlar, Dreamforce’dan ilham alan 10.000 binden fazla katılımcıyla gerçekleşen bir veya ikişer günlük etkinlikler olarak bilinmektedir.

Global Salesforce Oluşumu

Salesforce olarak bildiğimin kuruluş oldukça büyüktür ki, dünya genelinde binlerce kullanıcı grubu vardır. Bu gruplar, diğer grup üyelerinden gelen sunumlar ve eğilimler ve sorunlu noktalar üzerine tartışmalar genel olarak ayda bir toplanmaktadırlar. Daha büyük şehirlerde her uzmanlık için bir grup olduğunu salesforce ile ilgili daha çok bilginiz olduğunda fark edeceksiniz.

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Nano Works’ün Kurumlara Değer Yaratan Çözümleri İle Tanışın! Türkiye Bilişim Sektöründeki İş Ortağınız!

Açık Pozisyonlar İçin Kariyer. Sayfamıza Göz Atın!